Medio mei start Stichting Noorderpark weer een cursus assistent-activiteitenbegeleider (LSR1) in het Noorderpark. Onder begeleiding van Rita Gemerts leiden we bewoners uit Noord op om activiteiten voor de buurt te organiseren. 

  • Dit kan van alles zijn: een sport- of beweegactiviteit, een spel, dans, toneel, iets voor kinderen, iets creatiefs, spullen repareren, iets in de natuur, noem maar op! 
  • Iedereen van 16 jaar en ouder uit stadsdeel Amsterdam Noord kan meedoen. 
  • Ook bewoners met  lichamelijke klachten of die beperkt zijn met bewegen kunnen meedoen. 

Groeikansen en uitzicht op betaald werk
De Noorderlingen die meedoen, volgen 5 lessen op zaterdagochtend in het Noorderpark. Na afronding ontvangen de cursisten een certificaat van deelname. Ben je enthousiast en wil je je verder ontwikkelen, dan kun je – ook gratis – de vervolgcursus (LSR2) in het najaar 2024 doen. Daarna kun je zelfs kosteloos een diploma halen voor  LSR3 (leider sportieve recreatie). Hiermee kun je zelfstandig groepen begeleiden en grote activiteiten organiseren. Veel deelnemers van de LSR3 cursus vinden betaald werk in de sport of recreatie. 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Klik op deze link, of vraag het aan Jasper: 06-18044525 of jasper@noorderpark.nl.