Op woensdagavond 9 november kunt u in No Limit meepraten over de Aanpak Volkshuisvesting. Dat is een plan waarin komt te staan hoe zoveel mogelijk mensen betaalbaar en prettig kunnen wonen in Amsterdam. U kunt ook online reageren op het plan.

Woensdag 9 november 2022
Inloop vanaf 19.00 uur. Start 19.30 tot 21.30 uur
No Limit, Geldershoofd 80

Er zijn veel mensen die in Amsterdam willen wonen. Maar er is niet voor iedereen een huis. In Zuidoost zoeken ook veel bewoners naar een huis. We willen de huizen eerlijk verdelen. En we willen dat iedereen betaalbaar en prettig kan wonen. Daarom maken we een plan. Dat heet Aanpak Volkshuisvesting. U kunt meedenken over het plan. In Zuidoost kan dat op woensdag 9 november. Komt u ook? U bent van harte welkom. U kunt ook online reageren.

Aanmelden of online reageren
U kunt zich aanmelden via het formulier Denk mee over Aanpak Volkshuisvesting. U kunt ook online reageren via de site Amsterdamse Aanpak Volkshuisvesting.

Waar praten we over
Kom met ons praten over onderwerpen die in Zuidoost belangrijk zijn.

Hoe verdelen we de huizen in Zuidoost eerlijk?
Huizen die niet te duur zijn.
Wat voor huizen hebben we in Zuidoost nodig? Denk aan huizen voor jongeren, voor grote gezinnen, voor mensen die alleen wonen, voor mensen die zorg nodig hebben.
Kamerverhuur geeft meer mensen kans op een huis. Maar er kan ook overlast door komen.
Huizen die energiezuinig zijn en die lang mee gaan.
Hoe kunnen oude en nieuwe bewoners fijn in Zuidoost wonen.
Huizen voor ouderen die een kleiner huis willen.

Voorzitter van deze avond is Stacey Esajas.

Aanpak Volkshuisvesting
De Aanpak Volkshuisvesting is het plan dat de gemeente nu aan het schrijven is om de wooncrisis in Amsterdam aan te pakken.

Wat doen we met uw reactie
Het plan is nog niet klaar. Het team aanpak volkshuisvesting leest alle reacties en gebruikt die om de voorstellen beter te maken.